duduś Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Witam,od pewnego czasu mam problem z przycinaniem się grafiki, czasem dźwięku w czasie gry. W szczegulności to widać w grze Call Of Duty 2, stoje w miejscu i kręce myszką koło, co pewien czas przycinka i dalej płynnie. Nie wiem czym to moze być spowodowane, zrobiłem test na starym dysku i ten problem nie występuje, ale tamten jest na IDE a ten nowy (Maxtor Dimond Max 10 200GB SATA) na SATA. Sądze że dysk, ale on ma te same osiągi, przynajmniej wg HD Tacha co rok temu jak go kupiłem, owszem trochę jest głośniejszy, ale to chyba normalne. Czyli pozostaje kontroler SATA na Asusie A7N8X Deluxe albo dysk, co o tym sądzicie? Dziś byłem u kumpla z dyskiem i z tasiemką SATA i nie ma przycinki, jak widać coś z kontrolerem SATA na głównej, pewność będe miał jak kumpel wpadnie z dyskeim do mnie, Edytowane 7 Marca 2006 przez duduś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zainstaluj najnowsze drivery do mobo i grafy i wtedy spróbuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...