Vieri Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Tak jak w temacie mam problem z buforem któy skacze kilka razy do 0 niewiem dlaczego. Nagrywarka jest podłaczona razem z nagrywarką cdrw na innej taśmie niż dysk. Podczas nagrywania nic nie robie zbędne programy w trayu wyłączone. DMA właczone w menadżerze urządzeń. Sprzęt: P4 2.53 512 ram 333 gf fx 5900xt. Ma ktoś jakis pomysł? dodam że na początku jak ja kupiłem nie było takich spadków bufora i identyczna sytuacja była z nagrywarką cdrw peirwsze 3 meisiace 0 spadków bufora a potem zaczęlo się to samo co z nagrywarą dvd ps. wątpie żeby to było zużycie lasera bo mało nagrywałem płytek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Smieci, wirusy, robale... Zrob jakis test na dysk.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Po formacie jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...