Liber-17 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Witam! Mam problem z oprogramowaniem do SE D750i wszystko zainstalowałem stery, oprogramowanie itp. podłączam kabel USB wchodze na SE File Manager i nic Not Connected. Próbowałem na wszystkie sposoby i nadal nic załączam screena http://img370.imageshack.us/img370/7097/00008ui.png za pomoc z góry thx. Edytowane 7 Marca 2006 przez Liber-17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Z tego co pamiętam, na płycie jest sterownik do tego kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaziu Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dokładnie,trzeba zainstalować stery z płyty-ja tak miałem w k750i no ale przecież to te same telefony ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...