Gość Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Czasem (nie zawsze), gdy wyłączam Eksploratora Windows, wyświetla się komunikat o nieznanym wyjątku programowym, a następnie "runtime error 217". Szukałem w Google ale to, co znalazłem nie było przydatne. Spotkał się ktoś z tym? Jak to naprawić? Z tego co pamiętam, to nie instalowałem żadnych programów ingerujących w Eksploratora. Poza tym w wyniku jakichś bliżej nieokreślonych działań scandiska i braku prądu kilka folderów zamieniło mi się w 64 kb pliki bez rozszerzenia (o nazwach takich, jak foldery; system plików FAT32). Jak zmienić je w foldery? Kiedyś już to robiłem, ale już zapomniałem :( help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Odpowie ktoś? Chociażby tylko do tego drugiego, bo ważne :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...