lewek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dostałem płytę gigabyte 7VM400M-RZ i ją uzbroiłem. Wszystko niby gra ale nie mogę wykryć niektórych podłączanych do USB dodatków np. pendriva. Mysz na obu (są dwa gniazda) działa. Coto może być? Szukałem w wyszukiwarce tematów ale nic nie mogłem w tym temacie znależć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losdamianos123 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 zainstaluj service packa 2.0 i potem jeszcze raz stery do plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dostałem płytę gigabyte 7VM400M-RZ i ją uzbroiłem. Wszystko niby gra ale nie mogę wykryć niektórych podłączanych do USB dodatków np. pendriva. Mysz na obu (są dwa gniazda) działa. Coto może być? Szukałem w wyszukiwarce tematów ale nic nie mogłem w tym temacie znależć :?A pen jest na bank dobry?? Bo moze sie popsuł?:) . A winde masz z sp2 ?. Wiesz ja mam 1GB pena z Easytouch-a i dziala mi bez problemu moze masz jakis lipnego pena :) .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Nie mam sterowników do tej płyty. Wszystko co chodzi (audio, karta graficzna i sieciowa) uruchamiałem sterownikami ściągniętymi ze stron producentów. Pen w jednym kompie zapisałem i odczytałem w innym. Czyli działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...