Skocz do zawartości
slayne

Eizo F56

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam .

doje.bany na maxa !

bierz bez zastanowienia !

nawet trzylatek ma lepsze kolory i kontrast od wszystkich lg i innych popierdólek na rynku.

małą plamka, rewelacyjny przycisk auto i po zastosowaniu dodatkowego kabelka za ok 25 zeta - dokładna kalibracja z poziomu windy !

ekran nie jest niestety płaski, lecz tak jak pisałem wcześniej - max dobry ( chyba hitachi ).

z tyłu prócz zwykłej 15 masz też bnc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bede go odbierał osobiście bo mam do kolesia 20 km

a co do ceny to dobra jest

bo widziałem t57s na trynitronie za 370 ale ponad 100 km ode mnie a monitora to nie bede przez poczte odbierał a kurier mnie nie interesuje a tu przynajmniej bede mógł go obejrzeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapomiałem o jednym: jak na CRT to jest dość krótki ( miałem kiedyś daewoo 529b 15" i był podobnej głębokości )

szkoda, że nie da się zrobić screena z menu... :cry:

jeżeli masz możliwość sprawdzenia przy zakupie, to zapodaj mu podstawowe kolorki ( zielony, niebieski, czerwony ) w max kontraście - wtedy widać wszelkie usterki...

monitor jest pro, więc prawdopodobnie był używany w CADzie lub innym progsie non stop, zwróć więc uwagę na "pozostałości" po menu ( wypalenia maski ).

ja miałem fuxa - zero syfów :D

jak chcesz to dam ci namiar na kolesia, który sprowadza eizo w doskonałym stanie z niemiec ( moje pracowało kiedyś dla ericsona i jest jak nowe - nawet naklejka ze specyfikacją się ostała :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupilem taki na allegro od pani awena :)spoczko kurierem bralem kosztowal mnie 400 + 50 przesylki ale bralem ponad rok temu super monitor mega wyrazny jednyne wkurzajaca jest slaba jakosc obrazu na 1184x768 ???? - nie pomylilem czegos ??? bo maskownice widac :)

a tak poza tym to cool przycisk uto jest super

a tylko monitor jest jednak dosyc pokazny :) no i ciezar - jak podniesiesz odrazu czujesz ca co placisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszce jedno wogole monitorki nowe to jakies kijowe sa niektore starocie jak ten eizo czy chocby monitorek ast astvision5l - 15 cali uzywam go w pracy maja o niebo lepszy obraz od tych wydmuszek

ten ast to ostroscia bije wszystko co do tej pory widzilem moze poza panelami lcd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi