slayne Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 MA ktos moze taki monitor co sadzicie o nim czy oplaca sie za 400 z 2000 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 kurde nikt nie chce odpowiedziec szukałem i znalazłem pare topiców ale były pisane z 3 miechy temu wiec pytam o terazniejszą sprawę jesli chodzi o cenę a o monitorlku w ogole tez moglby ktos cos skrobnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja mam . doje.bany na maxa ! bierz bez zastanowienia ! nawet trzylatek ma lepsze kolory i kontrast od wszystkich lg i innych popierdólek na rynku. małą plamka, rewelacyjny przycisk auto i po zastosowaniu dodatkowego kabelka za ok 25 zeta - dokładna kalibracja z poziomu windy ! ekran nie jest niestety płaski, lecz tak jak pisałem wcześniej - max dobry ( chyba hitachi ). z tyłu prócz zwykłej 15 masz też bnc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tylko uwazanj na transport.... bo jak kupujesz go np z allegro to jakis glab slabo zapakuje a na poczcie zuca pudłem to moze cos sie roztroic nie do naprawiienia.... a co do monitora samo ze ma bnc widac ze wyzsza klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 bede go odbierał osobiście bo mam do kolesia 20 km a co do ceny to dobra jest bo widziałem t57s na trynitronie za 370 ale ponad 100 km ode mnie a monitora to nie bede przez poczte odbierał a kurier mnie nie interesuje a tu przynajmniej bede mógł go obejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zapomiałem o jednym: jak na CRT to jest dość krótki ( miałem kiedyś daewoo 529b 15" i był podobnej głębokości ) szkoda, że nie da się zrobić screena z menu... :cry: jeżeli masz możliwość sprawdzenia przy zakupie, to zapodaj mu podstawowe kolorki ( zielony, niebieski, czerwony ) w max kontraście - wtedy widać wszelkie usterki... monitor jest pro, więc prawdopodobnie był używany w CADzie lub innym progsie non stop, zwróć więc uwagę na "pozostałości" po menu ( wypalenia maski ). ja miałem fuxa - zero syfów :D jak chcesz to dam ci namiar na kolesia, który sprowadza eizo w doskonałym stanie z niemiec ( moje pracowało kiedyś dla ericsona i jest jak nowe - nawet naklejka ze specyfikacją się ostała :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 czemu nie a skad ten koleś bo ten mój to tez niby z niemiec zwozi na allegro sprzedaje pod nickiem mixkomp http://allegro.pl/show_item.php?item=9792590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 koleś od którego kupiłem moje eizo to Baltazar12 (http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=448846). sprzęt super zapakowany, wysłany kurierem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja kupilem taki na allegro od pani awena :)spoczko kurierem bralem kosztowal mnie 400 + 50 przesylki ale bralem ponad rok temu super monitor mega wyrazny jednyne wkurzajaca jest slaba jakosc obrazu na 1184x768 ???? - nie pomylilem czegos ??? bo maskownice widac :) a tak poza tym to cool przycisk uto jest super a tylko monitor jest jednak dosyc pokazny :) no i ciezar - jak podniesiesz odrazu czujesz ca co placisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jeszce jedno wogole monitorki nowe to jakies kijowe sa niektore starocie jak ten eizo czy chocby monitorek ast astvision5l - 15 cali uzywam go w pracy maja o niebo lepszy obraz od tych wydmuszek ten ast to ostroscia bije wszystko co do tej pory widzilem moze poza panelami lcd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...