yogurcik Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Szukam programu ktory mi pokaze ruch w sieci tzn. mam goscia ktory sciaga non stop jakies filmy i chcialbym miec ruch z jego kompa na oku jakim programem takie cos wychwycic zeby w pokazalo z jaka predkoscia pobiera itp na dole rysunek naszej sieci czerowny komp to gostek nr 4 to ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 To trzeba serwer postawić lub mieć taki rooter co ma statystyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Rozumiem ze nie ma innej opcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 hm... jesli nie jestes adminem to jest mozliwosc ale to jest wlam i jesli zalezy tobie na tym to sam poszukaj w sieci jak to zrobic tu chyba nikt nie powie jak ( dla wlasnego bezpieczenstwa tez :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 jestem adminem mamy mala siec pomiedzy sasiadami ale mam 1 goscia ktory saa non stop mimo tego ze mu sie mowi i odlanczam pomaga to na pare godzin i na nowo dlatego chialbym jakos miec go na oku nie stawialem zadnych serwerkow bo nie bylo takiej potrzeby router sie wyrabial bez porblemu i nadal sie wyrabia tez niechche wylanczac komus neta na p2p tylko go ograniczyc albo ustawic ze od godziny 24-8 rano jest no limit ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 jaki masz router? wszystko sie wyjasni, na niektorym sofcie mozna rozne rzeczy robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...