gregl Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Witam Mam problem: Płyta asus TUSL2-C obługuje AGP X4 - karta graf MSI G4 Ti 4200 AGP X8. Do tej pory wszystko było OK karta chodziła na AGP X4- Nagle wszystkie programy SIS SANDRA, InfoView itp pokazują AGP X2 - zbaraniałem nic nie przstawiałem - dodam ze w BIOS-ie ustawione jest AGP X4 - o co chodzi ? pomocy ! BTW przestawiałem w biosie Adwanced graphic cache z US na USWC (potem spowrotem US)- nie mam pojęcia co to jest - ktoś wyjaśni ? celeron800@1008 :D :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tusl2-c tak robi po podkreceniu proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregl Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Jest na to jakies rozwiązanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Sprawdz na czym masz wieksza wydajnosc czy na podkrecaonym procu i AGPx2 ( TO obstawiam) czy tez na cel 800 i AGPx4. Przestawinie sie agp z x4 na x2 nie powoduje raczej drastycznego spadku wydajnosci wiec nie masz sie co martwic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregl Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Rzeczywiscie przy podkreconym procu i AGPX2 mam 5426 3DMarki a przy celku 800 i AGP X4 nie udało mi sie przeskoczyc 5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Pytanie teraz co zrobisz? :lol::lol::lol::lol::lol: Czy AGPx4 czy podkrecanie ? :lol::lol::lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja mam plyte ASUS CUSL2-C. Chcem kupic karte graficzna MSI G4Ti4200-VTD8x 128MB VIVO . Na plytce glownej mam AGP x4 . Czy kupywac karte z AGP x8 ? :? PS: Czy ta karta jest dobra? Mam 900 zl, moze doradzicie cos lepszego ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja mam plyte ASUS CUSL2-C. Chcem kupic karte graficzna MSI G4Ti4200-VTD8x 128MB VIVO . Na plytce glownej mam AGP x4 . Czy kupywac karte z AGP x8 ? :? PS: Czy ta karta jest dobra? Mam 900 zl, moze doradzicie cos lepszego ? 8) zapewne wiekszosc krzyknie zaraz: BIERZ RADEONA 9500pro! - maja racje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak mam pamiec SDRAM to karta graficzna z DDR bedzie dobrze chodzila? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 oczywiscie, ze bedzie dobrze dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Pentiuma III E 800 Mhz podkrecilem do 900, czy moge podkrecic mocniej i jaka jest granica, nie chce jej przekroczyc :wink: :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Pentiuma III E 800 Mhz podkrecilem do 900, czy moge podkrecic mocniej i jaka jest granica, nie chce jej przekroczyc :wink: :lol: . Ja mam tą samą płyte główną z tym że proca 933 i najbardziej to go podkreciłem do 1000mhz ale zostawiłem na 933 bo jakoś dziwnie chodził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak moge maksymalnie przetaktowac NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64MB ? Chodzi mi o poprawe jakosci :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...