W!snia Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Mam problem niemam zainstalowanych sterownikow do USB / PS2 , a mam Windows 98. I niemoge podłonczyc myszko optycznej , a jeszcze wiekszy problem w tym tkwi ze mam zepsuty CD-ROM :D i mi nieczyta plyt i niemoge zainstalowac sterownikow , i mam do was pytanie czy da sie cos z tym zrobic , jak tak prosze o udostepnienie strownikow do USB / PS 2 do Win 98. z gory thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Do PS/2 nie potrzeba żadnych sterownikow, jak juz to do myszki ale i tak powinna dzialac bez. Do USB wystarcza sterowniki do plyty + sterownik danego sprzetu ale jako, ze nie podales żadnych informacji to sobie szukaj sam! Ps. podłączyć, nie moge itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W!snia Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Do PS/2 nie potrzeba żadnych sterownikow, jak juz to do myszki ale i tak powinna dzialac bez. Do USB wystarcza sterowniki do plyty + sterownik danego sprzetu ale jako, ze nie podales żadnych informacji to sobie szukaj sam! Ps. podłączyć, nie moge itd... KOBIAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 KOBIANWOW! czy czy teraz podasz cyferki? a w nastepnym kolejne literki? Fajna zgadywanka, ale jakoś nikt nie chce się bawić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...