infango Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 cze mam dysk twardy wd800bb dysk wykrywa system i bios tylko niemoge go sformatować ani partycji założyć, nażedie z wd wywala mi taki komunikat : 159 SMART Error Self Monitoring, Analysis, and Reporting Technology (SMART) Error returned during SMART Status/Self Test Command. The drive is defective. czy da się to w jakiś sposób naprawić czy mam hardkorowy przycisk do papieru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 cze mam dysk twardy wd800bb dysk wykrywa system i bios tylko niemoge go sformatować ani partycji założyć, nażedie z wd wywala mi taki komunikat : 159 SMART Error Self Monitoring, Analysis, and Reporting Technology (SMART) Error returned during SMART Status/Self Test Command. The drive is defective. czy da się to w jakiś sposób naprawić czy mam hardkorowy przycisk do papieru prawdopodobnie to juz koniec tego dysku, podaj jeszcze raport SMART (najlepiej z programu Everest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...