HUNT Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Potrzebuje zainstalowac system na dysku usb jest to nowy laptop (o ile to cos zmienia) Ma ktos jakies pomysly na to i czy w ogole jest to mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ale Tobie chodzi o instalację Systemu NA Pendrivie czy Z Pendriva? Bo to jednak jest mała różnica:) Jeśli chcesz uruchomić kompa za pomoca usb to w biosie powinieneś mieć opcję bootowania z portu. Ja tak w każdym razie mam tyle tylko że na PeCecie. Poszukaj jeszcze o tym na forum bo coś mi się zdaje że ktoś podobny problem poruszał. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNT Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 nie ma opcji startowania z usb wlasnie to jest acer travelmate 2413, zmienialem bios bo ten co byl to jakis uproszczony, ale i tak to duzo nie dalo prostuje: chce zainstalowac system na tym dysku (to nie pendrive, ale to chyba duzo nie zmienia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...