cipek-arek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam mam płyte główna ASUS K8V-SE i zakuiłem dysk WD WD2500KS 250GB sATA II 16MB!!! I nie wiem jak to jest normalnie podłanczam dysk i startuje z płytki z xp i instaluje!!!!!czy czeba coś zrobić bo niestety nie wiem!!prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 to w czym problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam mam płyte główna ASUS K8V-SE i zakuiłem dysk WD WD2500KS 250GB sATA II 16MB!!! I nie wiem jak to jest normalnie podłanczam dysk i startuje z płytki z xp i instaluje!!!!!czy czeba coś zrobić bo niestety nie wiem!!prosze o pomoc napisz dokładnie o co tobie chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 pewnie chodzi o to czy trzeba poinstalować stery od SATA, pozakładać partycje itp ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 chodzi mi o to e jak kupie nowt dysk to nie musze nic dodatwowo instalowac!!!tylko odrazu XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 chodzi mi o to e jak kupie nowt dysk to nie musze nic dodatwowo instalowac!!!tylko odrazu XPTAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 dziękuje bardzo naprawde sory że taki pyanie jak kazdy był kiedyś amatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...