martaa90 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam Zainstalowałam sobie przed chwilą nowy sterownik do mojej kart graficznej -Intel 64MB (to jest w laptopie dlatego tak mało) i mam pytanie ponieważ przed instalacją tego nowego sterownika we własciwościach IEG w raporcie pisało zawsze : Min. Graphics Memory:------------8 MB Max. Graphics Memory:-----------64 MB Graphics Memory in use:----------12 MB Czasem te 12 in use było więcej ale poniżej 8 to nie zauważyłam choć przyznaje że tak często tam nie zaglądałam.A po instalacji tego nowego sterownika jest tak: Min. Graphics Memory:-------------8 MB Max. Graphics Memory:------------64 MB Graphics Memory in use:-----------6 MB tylko 6MB in use??..jak włączyłam specjalnie film to sie podniosło na 7 ale czy wszystko jest okay z tym nowym sterownikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Specjalista nie jestem na na logike to jest o wiele lepszy Tak zotymalizowali kod ze potrzebuje mniej pamicie na to samo zadanie. Wiec wydaje mi sie ze oplacalo sie instalowac nowe stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...