soska66 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 www.perf.webd.pl Co sądzicie o grafice tej stronki? o treść nie pytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) www.perf.webd.pl Co sądzicie o grafice tej stronki? o treść nie pytam :) fajne - tylko ten obrazek pod treścia bym zmienił na cos spokojniejszego - bo ciulowo sie czyta.. a i jeszcze jedno - raczej nie zmuszaj nikogo do zmiany rozdzielczośći ekranu - bo ludzie tego nie lubia i tgenerlanie to zlewają - razem ze mną :) pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2006 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 NIe pasują permanentnie widoczne paski przesuwania strony u Ciebie. Może to zmień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 no wlasnie - tylko jak to zmienic zeby pod mozilla dzialalo odsylam do mojego wątku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 No tak te paski troche ,,gryza'' moze zmien im kolor na czarny - beda nie widoczne ( o ile tak mozna;)) a poza tym ciut mnie gryzie to gwiazdziste tlo ... albo to kawalek zardzewialej blachy? - tak czy siak nie bardzo mi to do tematu linii papilarnych pasuje :) ale to TYLKO moje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...