Arsęęę Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam. Dostałem laptopa Packard Bell Easy One Silver i mam problem z nim gdzyz nie włacza sie wogole ;/ gdy go podlaczam do zasilacza to nawet nie reaguja te 4 diody hdd, battery i cos tam jeszcze :) Jak mysliicie co moze byc w nim niesprawnego i jaki koszt bylby naprawy. pozdrawiam :) i prosze o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam. Dostałem laptopa Packard Bell Easy One Silver i mam problem z nim gdzyz nie włacza sie wogole ;/ gdy go podlaczam do zasilacza to nawet nie reaguja te 4 diody hdd, battery i cos tam jeszcze :) Jak mysliicie co moze byc w nim niesprawnego i jaki koszt bylby naprawy. pozdrawiam :) i prosze o odp.Przyczyn moze byc wiele, ale nie spodziewalbym sie niskich kosztow naprawy. Moglo pasc: zasilanie, zasilacz, plyta, i.t.p. O koszty nie pytaj mnie bo nie serwisuje notkow, raczej drukarki laserowe i atramentowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...