awujcz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Instalacja nie może utworzyć niezbednych plików tymczsowych w folderze 'C:\Dokuments and Settings\Arek\ustawienia lakalne\Temp\NeroDmo9626\Cab\Tmp'. Sprawdz, czy masz uprawnienia do zapisu w tym folderze. Za okazaną pomoc w uniknieciu tego błedu z góry dziekuję. Z pozdrowieniami A.W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) co to je Nero? jakas nowa pompka?!?! edit Sorry, ale skumajcie, przed chwileczką ten post był w dziale o WC - odświeżyłem i znikął, a teraz go tutaj znalazłem, nie wiem co to było. :blink: Jeszcze raz SORRY :rolleyes: Edytowane 9 Marca 2006 przez bellon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 @awujsz Po prostu nie masz dostępu do tego katalogu. Zaloguj sie jako administrator i wtedy powinno to się zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awujcz Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Właśnie w tym problem że mój użytkownik jest adminem. I to dla mnie jest nie zrozumiałe ze taki wyskakuje bład. Sciągnołem już trzy wersje tego programu i przy każdej jest ten sam bład. Za pomocne uwagi co moze być tego powodem z góry dziękuje. Edytowane 10 Marca 2006 przez awujcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 odinstaluj poprzednią wersje nero 7, wyczyść rejestr i cofnij date do 06,01,2005. miałem ten sam problem. przy okazji wyczyść tempy. podejrzewam że instalujesz wersje 7054 więc z tąd ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awujcz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Przestawiłem date, wyczyściłem rejestry i nic to nie dało. Wiem juz jedno że format dysku na pewno bedzie skuteczny. Ale liczę na Waszą pomoc że bez tego się obędzie. Za cenne wskazówki z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...