lutekstan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Witam Do tej pory TV chodzilo mi bez zarzutów. Dzisiaj kupiłem sobie kartę muz. SB Audigy SE i nagle dziwne rzeczy zaczely sie dziać w TV. A dokładniej przy każdej zmienie kanału włacza sie "Mute". i potem tak zostaje. Musze je za każdym razem wyłaczać. Doprowadza mnie to do szału. :mur: Podłączenie mam przez kabelek z karty muz. do karty TV ( do tej pory miałem z płyty głównej do karty TV i śmigało). Jak kupiłem kartę muz. to wyłączyłem kartę zintegorwaną. Karta muz. chodzi aż miło ale co z tym "Mute" przy zmianie kanałów. Do karty muz mam podłączone głośniki 5.1 Odinstalowałem TV całkowicie (ze sterownikami) i jeszcze raz zainstalowałem ale to nie pomogło. W ustawieniach w PVR mam: Audio Out Control Line: Auxiliary Audio Recordin Line: Auxiliary Wersja sterownika: 5.13.1.3304 Zauważyłem że przy zmianie kanałów wycisza mi sie automatycznie AUX w "Surround Mixer". Moze to kwestia ustawień w oprogramowaniu karty muz. a nie karty TV. Chciałbym mieć tak podłączone aby chodziło 5.1 i zebym mógł gadulićprzez Skypa bez rozłączania kabelków. Miał ktoś podobny problem?? POMOŻCIE PROSZĘ !!! Edytowane 10 Marca 2006 przez lutekstan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...