Skocz do zawartości
gregor_bs

512mb Elixir Cl3 Gw. Dożywotnia

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłby ktoś przedmną otworzyć tą tajemnice i powiedzieć jak wy to podkręcacie ???? Ja mam też 2X 512 elixiru cl3 i jak podkręce fsb synchronicznie (440Mhz) do 220 i włącze test prędkości odczytu w evereście to mi sie wysypują.

Oczywiście nie podkręcam V gdyż jestem zbyt zatroskany o ten kicz. procka mam tentiuma 4 3.0 HT ( 22 C ) na głównej gigabyte. Powiedzcie do ilu mhz moge zwiekszyć i ile V mogą mieć max aby mi jeszcze służyły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam te kości...śmigają pięknie..wchodzą na cl 1,5 z A64 tweakera ..szok :P ale na codzień to 2-3-2-5 i najmniejsze alphy..warto :D

Niektóre Elixiry są "niezłe", niektóre kiczowate. Jak ma się możliwość selekcji to uważam, że warto :wink: BTW CAS 1,5 nic nie daje :D

u mnie tez smigaja elixiry jak w sigu :P cudnie :P

2T to porażka na K8

Mógłby ktoś przedmną otworzyć tą tajemnice i powiedzieć jak wy to podkręcacie ???? Ja mam też 2X 512 elixiru cl3 i jak podkręce fsb synchronicznie (440Mhz) do 220 i włącze test prędkości odczytu w evereście to mi sie wysypują.

Oczywiście nie podkręcam V gdyż jestem zbyt zatroskany o ten kicz. procka mam tentiuma 4 3.0 HT ( 22 C ) na głównej gigabyte. Powiedzcie do ilu mhz moge zwiekszyć i ile V mogą mieć max aby mi jeszcze służyły.

22C? :lol: chyba na FWC. Poza tym FAQ się kłania i radziłbym podnieść V :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi