gregor_bs Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 cze czy to są jakies dobre pamieci? dobrze to bedzie współgrało z athlonem 3+ s939+gigabyte K.. Tego Athlona chciałbym oczywiscie smignąc co byscie ewentualnie zapodali zamiast tych elixirów max do 150.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja mam te kości...śmigają pięknie..wchodzą na cl 1,5 z A64 tweakera ..szok :P ale na codzień to 2-3-2-5 i najmniejsze alphy..warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 u mnie tez smigaja elixiry jak w sigu :P cudnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miod Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mógłby ktoś przedmną otworzyć tą tajemnice i powiedzieć jak wy to podkręcacie ???? Ja mam też 2X 512 elixiru cl3 i jak podkręce fsb synchronicznie (440Mhz) do 220 i włącze test prędkości odczytu w evereście to mi sie wysypują. Oczywiście nie podkręcam V gdyż jestem zbyt zatroskany o ten kicz. procka mam tentiuma 4 3.0 HT ( 22 C ) na głównej gigabyte. Powiedzcie do ilu mhz moge zwiekszyć i ile V mogą mieć max aby mi jeszcze służyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja mam te kości...śmigają pięknie..wchodzą na cl 1,5 z A64 tweakera ..szok :P ale na codzień to 2-3-2-5 i najmniejsze alphy..warto :D Niektóre Elixiry są "niezłe", niektóre kiczowate. Jak ma się możliwość selekcji to uważam, że warto :wink: BTW CAS 1,5 nic nie daje :D u mnie tez smigaja elixiry jak w sigu :P cudnie :P 2T to porażka na K8 Mógłby ktoś przedmną otworzyć tą tajemnice i powiedzieć jak wy to podkręcacie ???? Ja mam też 2X 512 elixiru cl3 i jak podkręce fsb synchronicznie (440Mhz) do 220 i włącze test prędkości odczytu w evereście to mi sie wysypują. Oczywiście nie podkręcam V gdyż jestem zbyt zatroskany o ten kicz. procka mam tentiuma 4 3.0 HT ( 22 C ) na głównej gigabyte. Powiedzcie do ilu mhz moge zwiekszyć i ile V mogą mieć max aby mi jeszcze służyły. 22C? :lol: chyba na FWC. Poza tym FAQ się kłania i radziłbym podnieść V :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 2T niestety to wina mojej mobo..... a tak wogole to roznice miedzy 1T a 2T to chyba tylko w syntetyku w zapisie mialem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...