gregor_bs Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Kupiłem taką płyte tutaj http://proline.pl/shop.php?prodid=GIGABYTE+K8NSC-939 Jesli ktos pracuje na takiej płycie, niech napisze jakie są możliwości smigniecia w niej athlona 3+ Dzieki pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 masz już topic o tej płycie :mur: będe taki miły i dam ci link do niego.. KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor_bs Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 masz już topic o tej płycie :mur: będe taki miły i dam ci link do niego.. KLIK Tylko ze to jest K8ns a ja mam K8nsc to pewnie jaks róznica musi byc oprócz tego ze jedna jest na s754 a druga s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...