AMDPRO Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam , mam taki problem a mianowicie w statbar pisze mi ze zuzycie w windowsie mojego ramu wynosi 540/732 Hmm widac ze tyle jest zuzywane ale zato niemam zadnych procesow wlaczonych.. Czym moze to byc spowodowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Wirusy może jakieś, przeleć kompa ad-aware, avastem albo nod32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 start>uruchom>msconfig>uruchamianie>wyłącz wszystko co nie jest potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 To prawda to może być wir, konik albo cokolwiek innego. Miałem konika na starym kompie, który zabierał mi po pewnym czasie cały RAM. Konkretni ok. 512 MB. Okazało się, że ten rozpoczynał ukryte procesy instalując u mnie różne pliki w folderach, których często się nie używa. Każdy zainstalowany przez konia plik się uruchamiał ciągnąc coraz więcej RAM'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 polecam jeszcze hijackthis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...