tony_tr Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam. Umieszczam tutaj ten temat ponieważ szczeże mówiąc nie wiedziałem w jakim dziale go napisać. Przepraszam jeżeli to kłopot :/ Mam problem ponieważ mam neostrade 256, i dzieje mi się jedna bardzo denerwująca sprawa. Gdy np ściągam cos przez emule, to odłancza mnie neostrada "użytkownik został odłączony od usługi" JEst to denerwujące ponieważ trace kolejke itp. Moje pytanie brzmi n astępująco jak skonfugurować komputer by nie łączyć się przez program neostrady ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam. Umieszczam tutaj ten temat ponieważ szczeże mówiąc nie wiedziałem w jakim dziale go napisać. Przepraszam jeżeli to kłopot :/ Mam problem ponieważ mam neostrade 256, i dzieje mi się jedna bardzo denerwująca sprawa. Gdy np ściągam cos przez emule, to odłancza mnie neostrada "użytkownik został odłączony od usługi" JEst to denerwujące ponieważ trace kolejke itp. Moje pytanie brzmi n astępująco jak skonfugurować komputer by nie łączyć się przez program neostrady ??Czesc ziom . tez mam neo i mialem z tym problem hmm wiec tak uzywaj auto connecta do neo a nie tego shitu co dają i w emulu nie wpisuj maksymalnych parametrów łacza dla wysylania i pobierania tylko troche mniejsze. moze pomoze mi pomoglo .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A więc tak. Wywal najpierw program NEOSTRADA plus bo to badziew :). Usuwasz go po prostu z Dodaj/usuń programy z panelu sterowania. Potem tworzysz nowe połączenie. Nie jest to trudne tylko jako numer wpisz gwiazdke (*). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Neostrada przerywa automatycznie połączenie i proponuje ustanowic nowe równo po 24 godzinach uzytkowania. Wkurzające to troszke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Neostrada przerywa automatycznie połączenie i proponuje ustanowic nowe równo po 24 godzinach uzytkowania. Wkurzające to troszke...używaj autoconnect-a maly darmowy programik a przydatny .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...