pyzaa Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) witam.mam pytanie..kupilem fortrona 400w bedzie zasilal asroca dual-sata ale musi zasilic takze mediona xxl ktory jest zasilany ze wtycki od flopa...i tu jest problem na bank przewod bedzie za krotki!!! co zrobic?? moge go przedłuzyc przecinajac przewod i dolutowywujac dluzsze przewody?? nie bedzie jakis strat,zaklocen?? moga byc zwylke przewody?? prosze o pomoc... z gory dziekuje.... Edytowane 11 Marca 2006 przez pyzaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jesli zrobisz to poprawnie to nie bedzie zaklocen, a straty beda bo dluzy kabel daje wiekszy opor..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 wtycka od flopa=molex? :) Powinien dostac, jeszcze sie nie spotkalem zeby kabel nie dostal :P Moze jakas przejsciowka ktora to przedluzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzaa Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ledwo siegala na starej płycie...a w asrocu agp jest jeszcze dalej :angry: nie siegnie na 100%... w tym fortronie te kable sa mega krotkie... nie wiem czy sa takie przedluzki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Z Fortronem FSP250-60GTA (MDN) miałem ten sam problem (z tym że nie mogłem podłączyć kabla do FDD). Co zrobiłem? Rozbroiłem starą zasiłke krzak, uciąłem 2x kabel FDD i wyrwałem ze starej stacji dyskietek to gniazdo. Wsztstko jakoś "na chama" podłączyłem (min. wyginanie tych bolców z tej wtyczki na prosto i łączenie kabelków) i działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzaa Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 kurcze,nie mam zadnego starego zasilacza :? chyba zostanie lutowanie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...