voder Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 mam tą myche od dwóch dni miał to być wypas a co sie okazało po zainstalowaniu sterów nie można przeglądać wogule stron kursor wariuje strony samoczynnie zjeżdżają na dół co za badziew próbowałem cos poprzestawiać w sterach myszy i nic ściongnołem nowe stery też to samo wogule nie da sie pracować w windzie cały czas strony jeżdżą samoczynnie wgóre lub na dół nie wiem o co chodzi prosze o pomoc może ma ktoś ten sam problem z logitechem MX610voder@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Podkladke jakas masz pod ta myche? nie wiem czy pomoge na pewno ale odezwij sie na gg: 6941043 cos pokombinujemy:) pzdr CS RULEZ:D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 masz ja pod ps2 czy pod usb? ja taka mam i luxik jest wiec nie wiem... serwis chyba zostaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqm Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Tez mam tą mychę - jest to pierwszy produkt Logitecha z którego nie jestem w pełni zadowolony :-( Jak jest dobrze, to jest dobrze, ale są momenty że chodzi bardzo marnie - skacze, zero płynności. Nie zależy to od tego, czy jest podłączona do PS2 przez przejściówkę, czy do USB. Robiłem już czysty instal SetPointa - też nic - czasem chodzi świetnie, czasem nie... Nie bardzo wiem, co mam o tym myśleć - jakieś sugestie? pozdr. r a d e q m PS. Acha - mam pod nią mousepada w jednolitym, niebieskim kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 U mnie kolosalną róznice zrobiła zmiana podkładki. Kupiłem szmacianą za 5 zł i spisuje sie bdb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqm Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) Moja też jest szmaciana - i jest źle :-( pozdr. r a d e q m Edytowane 18 Marca 2006 przez radeqm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...