McBenner Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Moj starszy wymienia u siebie w samochodzie chlodnice, bo ta mu przecieka, gdy silnik sie mocno grzeje, wiec dla mnie bedzie jak znalazl. Tyle ze ma olbrzymie rozmiary 59 cm x 41.5 cm x 6-7 cm (tego wymiaru moj starszy nie jest pewien). Chlodnica jest ponoc miedziana. Napewno jest w stanie odebrac kupe ciepla, tyle ze nie wiem czy moja pompka 600 l/h od cpc wydoi nawet jak skroce maxymalnie weze. Co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 sprawdz :) u mnie po dolozeniu nagrzewnicy do aquashitu 500l/h przeplyw prawie sie nie zmienil, ale cholera wie jaka jest ta chlodnica w srodku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 No dobra to jak bede mial mozliwosc, czyli za okolo tydzien to sprawdze jak to dziala. Jedyny problem to to ze wloty sa okolo 3-4 cm, czyli bede musial pokupowac troche wezy w obi zeby zrobic sobie przelotke 4>0,5 cm :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 lepiej z poxyliny zrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 J mam nagrzewnice od polda jest duża i tez miałem wyloty z niej wieksze podobierałem przewody i jest spoko a pompke tez mam z cpc 600 i chodzi tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 kto mi moze skombinowac chlodnice miedziana ???? - ze szrotu albo skas indziej ???? byle byla miedziana i tania (dlatego ze szrotu) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...