mlun Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Poradźcie mi bo w tych sprawach się nie znam.Jaki jest dobry i cichy zasilacz ok.300-350W musze kupić nowy a zupełnie sie nie orientuje co by tu wybrać :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 enlight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Może coś takiego: Zasiłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Poradźcie mi bo w tych sprawach się nie znam.Jaki jest dobry i cichy zasilacz ok.300-350W musze kupić nowy a zupełnie sie nie orientuje co by tu wybrać :roll: witam nowego kolege, poszukaj w archiwum jest tego tam pełno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 enlight A ile moze kosztować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Mam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2526 od wczoraj i jestem mile zadowolony (mimo złej diagnozy problemów z moimi resetami). Napięcia trzyma dobrze , w środku z tego co widziałem to miedziane radiatory a jedyny minus to lekki szum no ale cóż... Ogólnie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...