Devrael Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Witam, Przymierzam sie do zmiany mobo i interesuja mnie m.in. powyzsze modele. Bylo troche postow o obydwu plytach ale w sumie nie wiem jakie sa roznice miedzy tymi plytami. Czy sa jakies roznice w wyposazeniu, wydajnosci? Czy moze ktos wie tez cos na temat roznic miedzy KT3V i KT3 Ultra2? Bede dzwieczny za wszelkie spostrzezenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ja czytalem juz co do roznicy o tyc KT4V i ultra. zdecydowanie baaaardziej radzilbym na tej podstawie brac ultra... KT4V miala ze wszystkim probelm, z pamiecia , ze stabilnoscia, moze to wina biosu ale... roznica niewielka to bierz KT4 Ultra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wejdz na www.msi.com.tw bądż www.msicomputer.com ja proponowałbym kt3ultra 2 , ta z dodatkiem v z tego co słyszałem nie ma chyba dzielnika 1/5 (ale moze sie myle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...