e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Jaki softcooler do tego tandemu polecacie? Najlpiej jakby to był sam softcooler, a nie jakiś progs. z milionem opcji. Coś małego i prostego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 No nie wem jak z P4,ale jak dla mnie bardzo dobry jest Vcool_1.7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 A po co ci softcooler do XP? Jadro NT ma przeciez wbudowanego idle? Ja na P4 2,533 B mam na idle 37 a na obciazeniu 49stopniow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 A po co ci softcooler do XP? Jadro NT ma przeciez wbudowanego idle? Ja na P4 2,533 B mam na idle 37 a na obciazeniu 49stopniow. To ciepło :-) Dzięki za odpowiedź. Patrzyłem właśnie w menadżerze urządzeń jest właśnie Wydajność i tam jest użycie procesora i zastanawiałem się kiedy M$ wpadnie na pomysł, aby IDLE wrzucić na stałe do windy. A tu się chłopaki postarali :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...