Flack Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Witam Wypadlem troche z obiegu ( 10 miesiecy wyrwane z zycia przez armie :mur: ) i komp mi sie zestarzal . Chcialem kupic pamiec ale niestety nieiwem ktore kosci lepsze : PDP Patriot TwinMos Corsair wciskal bym to na Abita Nf7-s z Athlonem 2000 Porsze was fachowcow o pomoc w wyborze bo ja sklanial bym sie ku Corsair bo najtansze z tych trzech :D Pozdrawiam Flack Edytowane 13 Marca 2006 przez Flack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 nie kupuj Corsair'ów, lepiej goodramy cl2.5 , masz zreszta temat o pamieciach segmentu value. A tak w ogóle to ile masz kasy ?? ostro bedzisz krecił ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flack Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wiec kupilem :D Nie wytrzymalem zeby doczekac sie odpowiedzi . Ale chyba zle nie wybralem . Kupilem Corsair . Krecic troche bede ale bez przesady . Mam nadzieje ze beda sie dobrze spisywac . Dziekuje za odpowiedzi . Pozdrawiam Flack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...