cipek-arek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) kUPIŁEM DYSK sata Z WD 250gb i nie wime czy w pudełku będzie kabel??bo teraz mam ATA i ja kto podłącze?? juz wiem muse kupic przejsciówki. Edytowane 13 Marca 2006 przez cipek-arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Producenci nie dają kabli, a jak dają to często w sklepie znikają ;) Przejściówka będzie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 cipek-arek napisał(a): kUPIŁEM DYSK sata Z WD 250gb i nie wime czy w pudełku będzie kabel??bo teraz mam ATA i ja kto podłącze?? juz wiem muse kupic przejsciówki. czegoś nie rozumiem, kupiłeś dysk SATA nie wiedząc czy na płycie jest odpowiednie gniazdo/kontroler ? kabel jest dostarczany z PŁYTĄ GŁÓWNĄ jeżeli kabla nie było to płyta nie obsługuje dysków SATA można kupić przejściówke, ale po co skoro lepiej było kupić odpowiedni dysk :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...