nius Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Kumpel ma problem z kartą TV w winXP. Pojawiają się dziwne poziome paski, w miejscach gdzie jest bardziej szczególowy obraz. Dotyczy to zarowno obrazu z karty TV (AVERtv capture) jak i analogowo zgrywanego obrazu z kamery (takze przez te karte). Przy win98, Me, problemu nie ma. Oczywiscie najnowsze stery pod XP do tej karty są zainstalowane. U innego kumpla z identyczna konfiguracją wszystko jest OK. Czy karta jest uszkodzona czy potrzebne są jakies łatki do XP? Mial ktos podobne klopoty? (O to samo pytalem na Software ale jakoś bez odzewu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Stery do XP masz z Avera czy z M$ ?? Ja uzywam tych z M$ i nie mam żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 hmmmmm ja uzywam mixa sterownikowego.... mam AverMedia tv 98 i czesc sterow z 2000, czesc pod XP... sprobuj sie pobawic... aha... *.dll przegrywam recznie do katalogu windows/system... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...