ToMo Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Po dłużesz przerwie odpaliłem swój stary sprzęt sformatowałem dysk i pojawił się taki problem. Gdy włączam kompa (dysk jest czysty) to zamiast pokazać że dysk jest nie prawidłowy i te inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły to pokazuje się coś takiego L 01 01 01 01 01 ... i tak w nieskończoność. To nie wina płyty bo sprawdzałem na drugim kompie i jest tak samo. Czy da się to jakoś naprawić ??? Z góry dzięki za odpowiedz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A wykrywa go w biosie ????? Bo jesli nie to sie zje***! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 No bios go widzi tylko nie moge zrobić tak żeby z niego komp startował bo takie krzaczki wyskakują .... a tak to normalnie moge go sformatować nagrać na niego coś itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...