Kamyk_^ Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam Kiedys chyba widzialem schematy serwisowe ale jakos ich teraz nie moge znalezc :( Czy ktos moze mi powiedziec ktora srubke nalezy odkrecic aby wysunac nagrywarke ?? Mam Acera 2413 WLMI ale chyba wiekszosc tak samo sie rozmontowuje. Rozbieralem ost Ferrari i tam dopiero pod klawiatura byla srubka od cd, mam nadzieje ze u mnie nie bedzie tak ;p Z gory dziekuje za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 dobre pytanie ja tez nie wiem jak moge odpiac nagrywarke, prawdopodobnie musze rozkrecic lapa i od srodka to zrobic. Kazdy gracz wie z jakimi problemami to sie wiaze (brak mozliwosci odpiecia napedu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Czy naprawdę nikt nie wie jak wymienić napęd w tum modelu :mur: Czekamy !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Czy naprawdę nikt nie wie jak wymienić napęd w tum modelu :mur: http://www.eserviceinfo.com/equipment_mfg/acer_43.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 chyba nie ma tam do mojego :( TM 2413 Wlmi - seria 2410 :( Ale dzieki za tego linka bo jest niezly :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...