HeatheN Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Witam wszystkich. Ostatnio z dziewczyną remontowaliśmy mieszkanie, pomalowałem pokój w taki sposób ( sorry za jakość zdjęć) chcemy go utrzymać w "roślinnych klimatach" , osobiście wolałbym:D czarno-białe:D ale hehe nawet ja mam odrobine rozumu:P a dziewczyna mi to wyperswadowała dodatkowo:P ps. to drzewo jest bardziej symetryczne niż wyszło na fotce:) Pozdrawiam Edytowane 14 Marca 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 spox - orginalny pomysł i o to chodzi ,pozdrów dziewczynę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Bardzo klimatycznie - super poomysl :) Ja swego czasu a dokladnie rok temu przemalowalam meble hehe- maja orientalny styl teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Całkiem ciekawie wygląda. Dobrze, że nie czarno-białe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Dzięki:) a propo malowania mebli , zabieramy się teraz za ich malowanie:D końcowy wynik także zarzuce:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrX Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 cooo toooo jest!!! Z czym do ludzi :D a tak powaznie to wypas (musze keidys na zywca obejzec :D) p3ace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 hehe.. mnie też poniosło kiedyś ale lekko... Muszę przemalować na coś podobne.. ale zastanawiałem się nad fraktalem w kształcie drzewa .... Ciekawe czy by wzrok sie meczył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 hehe ciekawy motyw by był z fraktalem ( może jakiś tribal itd) fajny byłby efekt jakby "falowało" hehe gwaranowana choroba morska;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) to może takie kółka namaloac co sprawiają złudzenie kręcących się w miarę poruszania :D... myślę że choroba psychiczna nieunikniona... :) Edytowane 15 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 http://www.babagene.net/download/wallpaper...%20Dragons2.jpg http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...cial_s%26sa%3DN http://neuron.im.pwr.wroc.pl/ModStoch/fraktal.png B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No ładnie, ładnie. Też mam zamiar zabrać się za malowanie pokoju. Dość już mam tego łososiowego i zmieniam na zielony. Będę miał blado-zielone ściany i nieco ciemniejszą wykładzinę dywanową. Do tego mam jasne meble. Mam zamiar zrobić jakiegoś tribala albo jakiś nowoczesny kształt. Mam dwa pomysły na to: #1. ścianę z oknem pomaluję ciemniejszą zielenią i wyjdę nieco bardziej na ściany przyległe i sufit i na łączeniu zrobie jakiś wzór #2. całość pomaluję jednolicie i na ścianie z wejściem (na przeciwko okna) zrobie wzór Jak myślicie, które rozwiązanie bedzie lepsze?? P.S. Mam jeszcze bardzo łasne obrazy natury (wodospad, jezioro, las itp.) zrukowane na folii. Wystarczy wstawić to w anyramę i powiesić. Wodospad robi ogromne wrażenie. Szczególnie, że obrazki mają wymiary 102 x 72 cm :) [jakby ktoś był chętny to mogę jakiś odstąpić w niskiej cenie :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No ładnie, ładnie. Też mam zamiar zabrać się za malowanie pokoju. Dość już mam tego łososiowego i zmieniam na zielony. Będę miał blado-zielone ściany i nieco ciemniejszą wykładzinę dywanową. Do tego mam jasne meble. Mam zamiar zrobić jakiegoś tribala albo jakiś nowoczesny kształt. Mam dwa pomysły na to: #1. ścianę z oknem pomaluję ciemniejszą zielenią i wyjdę nieco bardziej na ściany przyległe i sufit i na łączeniu zrobie jakiś wzór #2. całość pomaluję jednolicie i na ścianie z wejściem (na przeciwko okna) zrobie wzór Jak myślicie, które rozwiązanie bedzie lepsze?? P.S. Mam jeszcze bardzo łasne obrazy natury (wodospad, jezioro, las itp.) zrukowane na folii. Wystarczy wstawić to w anyramę i powiesić. Wodospad robi ogromne wrażenie. Szczególnie, że obrazki mają wymiary 102 x 72 cm :) [jakby ktoś był chętny to mogę jakiś odstąpić w niskiej cenie :) ] hmm zalezy od "gry slonca" w pokoju, imho mosisz zwrocic uwage co jest najbardziej oswietlone przez wieksza czesc roku( ja teraz w lecie sciane z DRZEWEM mam oswietlona:P i wkurza mnie to bo drzewo "zanika") i jaki efekt chcesz uzyskac, ale malowanie sciany z oknem na ciemniejsza jest lepszym pomyslem, na zasadzie kontrastu ciekawy efekt sie uzyskac. Ps. mozesz tez pomalowac sciane z oknem tak jak w #1, i zrobic ten wzor (tym samym kolorem) na scianie z drzwiami;) #2 ( zapodaj projekt wzorka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Projektu jeszcze nie mam, bo nie wiem, czy będę robił tribala, czy jakiś nowoczesny "zygzakowaty" wzór. Okno mam od południa, drzi od pólnocy. Okno jest duże, bo ma 2,5m szerokości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...