ceb00L Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Witam. Mam G-Force'a 4 mx440. Moim problemem jest wieszanie się podczas wejscia do gry. Jakiś czas temu zaczął się wieszać, ale znalazłem problem - padnięty wentylatorek. Wymieniłem i przez kilka dni było wszystko ok. Teraz znw to samo co było.... nie mam już pomysłow :? pozdro EDIT: Właśnie sie dowiedziałem że problem jest tylko w jednej grze: Wolfenstein ET W innych przypadkach nie ma problemow. Edytowane 14 Marca 2006 przez ceb00L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Spróbuj zmienić stery do grafy i sprawdź koniecznie czy to aby na pewno jest z kartą graficzną problem. Wybróbuj ją u jakiegoś qmpla lub pożycz sobie i potestuj inną. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceb00L Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Zmieniłem stery na Omega i zmieniłem GPU na 250mhz i narazie wszystko działa. Kombinuje dalej... Może winą być to, że była ona kiedyś kręcona?? może przegrzana była? EDIT: Jest jakiś (przypuszczam że jest) program, ktorym mogłbym sprawdzić/przeanalizować w czym tkwi problem, bo nie mam już ani sił, ani pomysłow???? Sam już nie wiem czy tu chodzi o karte graficzną, czy może o coś innego pozdrawiam Edytowane 16 Marca 2006 przez ceb00L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato8 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zmieniłem stery na Omega i zmieniłem GPU na 250mhz i narazie wszystko działa. Kombinuje dalej... Może winą być to, że była ona kiedyś kręcona?? może przegrzana była? EDIT: Jest jakiś (przypuszczam że jest) program, ktorym mogłbym sprawdzić/przeanalizować w czym tkwi problem, bo nie mam już ani sił, ani pomysłow???? Sam już nie wiem czy tu chodzi o karte graficzną, czy może o coś innego pozdrawiam Jezeli chodzila jakis czas bez wlaczonego wiatraka to mozliwe, ze jest przegrzana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...