Skocz do zawartości
ceb00L

Gf 4 Mx440 - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam G-Force'a 4 mx440. Moim problemem jest wieszanie się podczas wejscia do gry.

Jakiś czas temu zaczął się wieszać, ale znalazłem problem - padnięty wentylatorek.

Wymieniłem i przez kilka dni było wszystko ok. Teraz znw to samo co było.... nie mam już pomysłow :?

pozdro

EDIT: Właśnie sie dowiedziałem że problem jest tylko w jednej grze: Wolfenstein ET

W innych przypadkach nie ma problemow.

Edytowane przez ceb00L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zmienić stery do grafy i sprawdź koniecznie czy to aby na pewno jest z kartą graficzną problem. Wybróbuj ją u jakiegoś qmpla lub pożycz sobie i potestuj inną. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłem stery na Omega i zmieniłem GPU na 250mhz i narazie wszystko działa. Kombinuje dalej...

Może winą być to, że była ona kiedyś kręcona?? może przegrzana była?

EDIT: Jest jakiś (przypuszczam że jest) program, ktorym mogłbym sprawdzić/przeanalizować w czym tkwi problem, bo nie mam już ani sił, ani pomysłow????

Sam już nie wiem czy tu chodzi o karte graficzną, czy może o coś innego

pozdrawiam

Edytowane przez ceb00L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłem stery na Omega i zmieniłem GPU na 250mhz i narazie wszystko działa. Kombinuje dalej...

Może winą być to, że była ona kiedyś kręcona?? może przegrzana była?

EDIT: Jest jakiś (przypuszczam że jest) program, ktorym mogłbym sprawdzić/przeanalizować w czym tkwi problem, bo nie mam już ani sił, ani pomysłow????

Sam już nie wiem czy tu chodzi o karte graficzną, czy może o coś innego

pozdrawiam

Jezeli chodzila jakis czas bez wlaczonego wiatraka to mozliwe, ze jest przegrzana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi