qaz85465 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) witam !!! przy wlanczaniu kompa pokazujemi mi sie komunikat bios block itp i nie zalancza sie komp caly czas chce mi czytac z dyskietek nawet jak je wyrzuce kompa stalo sie tak z dnia na dzien, nic nie robilem i nie wgrywalem co mam zrobic ??? plyta glowna to asus a7v600-x z gory dzieki za pomoc Edytowane 14 Marca 2006 przez qaz85465 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Sprubój wyjąć na 5minut bateryjke i włóz ja z powrotem .Może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie pomoze... Bios jest uszkodzony i uruchamia sie award boot block, szkoda, ze autor nie umie nawet przepisac komunikatu nie mowiac juz o rozumieniu jego tresci. Stad tez prosty wniosek, ze najlepiej bedzie zaniesc komputer do serwisu zamiast probowac psuc samemu. Ps. Opis co i jak zrobic byl podawany wielokrotnie na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...