erbs Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam. Mam pytanko: Czy widział ktoś gdzieś kolorową plexi, a konkretnie czarną? Mam tu też na myśli jakiś grubszy plastik czarny na "metry". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 w castoramie widzialem plexi ....przezroczyste , biale , niebieskie i zielone o ile sie nie myle w roznych grubosciach , ale czarnego nie bylo ;] a nie mozesz kupic matowego i pomalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jest matowa plexi?? A wiesz ile kosztowała i wiesz może gdzie jest castorama po mojej stronie wisły /Grochów, Saska Kępa etc./ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jak nie bedzie matowego to mozesz zawsze uzyc rozpuszczelnika i przetrzec nim plexi chyba ze plexi nie reaguje to wtedy nic nie zdzialasz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jest matowa plexi?? A wiesz ile kosztowała i wiesz może gdzie jest castorama po mojej stronie wisły /Grochów, Saska Kępa etc./hmmm.....nie wiem , ja bylem tam przy makro w alejach jer. ja kupowalem przezroczyste.....za arkusz 150cm/50cm/3mm dalem chyba 54zl o ile sie nie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 no we wrocławiu jest około 40 różnych barw w hurtowni PLASTIC lub CONTRA na ulicy Fabrycznej za giełdą elektroniki a jeżeli chodzi ci o matowe to tylko masz płyty z plexi spienionej tez w kilkunastu kolorach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A wiesz moze thorn jakie są różnice w cenach kolorowych plexi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 patrz http://www.contra.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Tu nie ma plexi w kawałkach. Są tylko wyroby z plexi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 no to dzwoń do nich wiem że wysyłają pocztą za zaliczeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A może znacie jakąś stronę z obudowami z ABS lub aluminium?? Bo ja buduje odtwarzacz mp3 na bazie starego kompa i jakiejś sensownej obudowy do tego szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja mam troche czarnej plexi. Kupilem w Toruniu, wiec nie wiem jak ma sie sprawa w innych miastach. Cena jest wieksza niz normalnej plexi (o jakies 50-75%) i sprzedaja ja w grubosciach 3 mm i wiekszych. Byl to specjalistyczny sklep z plexi wiec chyba sa miewielkie szanse na dostanie takich w supermarketach. Poszukaj w panoramie firm moze tam znajdziesz. Mi sie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...