Worms14 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie. Ostatnio dowiedzialem się że za pomocą biosu, można z nagrywarki o ile oczywiscie oferuje, usunąc ograniczenie prędkości odczytu- Riplock removed- , w kązdym razie nagrywarka robi wszystko 2x szybciej. Szukam jakiś modowanych biosów do mojego lg, lecz na biosie A115 zakończyły sie aktualizacje. Może ktoś z Was zna jakąś strone z biosami do LG? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 cdrinfo.pl pełno bisów do nagrywarek itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak jak napisałem szukam biosu modowanego, a na cdrinfo same oficjalne sa do mojej nagrywarki. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak jak napisałem szukam biosu modowanego, a na cdrinfo same oficjalne sa do mojej nagrywarki. Pozdro skoro nie ma BIOS-u usuwającego ograniczenie, to znaczy ze nie ma co usuwać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...