exotech Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Mam problemik zakupiłm drugi dysk satowy do swojego kompa i odrazu pojawił sie problem :mur: .Komputer gubił mi drugi dysk satowy raz go widział a raz nie.Pomozcie co mam zrobic ? jak do tej pory to tylko stracilem po swoich kombinacjach wszystkie dane z dysku pierwszego :(Slyszalem ze jedyna metoda jest aktualizacja biosu <_< Jestem laikiem w tych sprawach :sad: POMOZCIE jak zaktulizowac bios dla tej plyty glownej ABIT KV8 Pro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a masz podkrecny sprzet? Wlaczyles blokade pci/agpw uGuru? musi byc na 66/33 bo inaczej sa takie jaja:) Ja sie pozbylem wlasnie tej bobo ze wzgledu na to ze po przekroczeniu okolo 250htt dysk sata znikal gdzies.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...