Sariel Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Mam pytanie czy mając telefon z simlockiem i kartą sim do niego montując drugą kartę (z innej sieci )poprzez dual sim będe mógł zniej kożystać ?? czy musi być ściągnięty simlock t telefonu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 bedziesz musiał jednak zdjąć simlocka zeby skorzystać z innej karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sariel Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 To na jakiej zasadzie simlock będzie blockowal karte sim?? Bo teraz można przełąńczać kartę przy włączonym telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 chyba na takiej że simlock jest w sofcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Uzywaliscie dual sima ja uwazam to za gowniane roziwazanie ale uzywalem i wiem ze omija simlocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 To chyba dziala na zasadzie "jedno wylaczasz, drugie wlaczasz". Chyba zdjecie simlocka to w dzisiejszych czasach nie problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sariel Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 To bardzo duży problem jak się ma nokie 6280 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...