Skocz do zawartości
Banzai

Szukam Karty Obsługującej Asio 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie, karta konieczie z obsługą ASIO 2.0 i niskim czasie dostępu, zastanawaiałem się nad X-fi music ale to karta bardziej do kompa i nie wiem jak z tym czasem (Latency), podobno ASIO 2.0 spisuje sie mizernie (tak słyszałem)

Karte potrzebuje pod USB do podłączenia kompa z mikserem, chce sie dowiedzieć czy ktoś moze bawił sie w to za pomoca X-fi,

karta musi mieć 2 x we i 2 x wy

jest tez:

Maya 44 USB

Audiophile USB

Czekam na wasze propozycje, czy zakupić tego Creative'a czy może coś innego...

cena do 500zł (Audiophile kosztuje 650zł :/)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam tak jak w temacie, karta konieczie z obsługą ASIO 2.0 i niskim czasie dostępu, zastanawaiałem się nad X-fi music ale to karta bardziej do kompa i nie wiem jak z tym czasem (Latency), podobno ASIO 2.0 spisuje sie mizernie (tak słyszałem)

Karte potrzebuje pod USB do podłączenia kompa z mikserem, chce sie dowiedzieć czy ktoś moze bawił sie w to za pomoca X-fi,

karta musi mieć 2 x we i 2 x wy

jest tez:

Maya 44 USB

Audiophile USB

Czekam na wasze propozycje, czy zakupić tego Creative'a czy może coś innego...

cena do 500zł (Audiophile kosztuje 650zł :/)

Pozdrawiam

Z tego co wymieniłeś tylko Audiophile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi