Banzai Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Witam tak jak w temacie, karta konieczie z obsługą ASIO 2.0 i niskim czasie dostępu, zastanawaiałem się nad X-fi music ale to karta bardziej do kompa i nie wiem jak z tym czasem (Latency), podobno ASIO 2.0 spisuje sie mizernie (tak słyszałem) Karte potrzebuje pod USB do podłączenia kompa z mikserem, chce sie dowiedzieć czy ktoś moze bawił sie w to za pomoca X-fi, karta musi mieć 2 x we i 2 x wy jest tez: Maya 44 USB Audiophile USB Czekam na wasze propozycje, czy zakupić tego Creative'a czy może coś innego... cena do 500zł (Audiophile kosztuje 650zł :/) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi_TDI Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam tak jak w temacie, karta konieczie z obsługą ASIO 2.0 i niskim czasie dostępu, zastanawaiałem się nad X-fi music ale to karta bardziej do kompa i nie wiem jak z tym czasem (Latency), podobno ASIO 2.0 spisuje sie mizernie (tak słyszałem) Karte potrzebuje pod USB do podłączenia kompa z mikserem, chce sie dowiedzieć czy ktoś moze bawił sie w to za pomoca X-fi, karta musi mieć 2 x we i 2 x wy jest tez: Maya 44 USB Audiophile USB Czekam na wasze propozycje, czy zakupić tego Creative'a czy może coś innego... cena do 500zł (Audiophile kosztuje 650zł :/) Pozdrawiam Z tego co wymieniłeś tylko Audiophile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...