andixad Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Cześć. :) Mam Windowsa XP i mam pytanie odnośnie menu logowania. Otoż ja NIE potrzebuję u siebie wielu kont w Windowsie, więc mam tylko jedno konto jako administrator i wiadomo że normalnie to konto nie pojawia się przy ladowaniu systemu (oczywiscie jezeli po za nim innego nie ma). Dlatego moje pytanie: Gdzie trzeba ustawic, żeby mimo jednego uzytkownika (administrator), pojawiało sie okienko z prosba o wybranie konta. Poprostu żeby bezposrednio system się nie załadował, tylko żeby pulpit pojawił sie dopiero po moim naciśnieciu na ikone konta. <_< Prosze o porady. Z gory dzieki. Edytowane 15 Marca 2006 przez andixad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 uzyj TweakUI (tam sobie zaznaczasz co chcesz miec w ekranie logowania): TweakUI: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloa...ppowertoys.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...