malczur Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 witam mam jedna kosc winbond cl2,5 333 512 mb slyszalem ze winbondy swietnie wspolpracuja z dfi mam pytanie czy lepije dokupic druga kosc winbond czy moze kupic patriot 2x512 kh a i mam pytanie czy moze opchnac te pamiec i kupic winbondy w dualu tylko juz 400 i mam pytanie czy gdybym kupil te patrioty i chcial zostawi tego winbonda to spowalnialo by mi to kompa w jakis sposob z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wiesz sam chyba jak ciezko teraz kupic dobre winbondy patrioty kh to nic szczegolnego, takie zwykle pamieci z ladnymi radiatorkami moim zdaniem poszukaj drugą kosc winbondów to bedzie najlepsze rozwiazanie albo sprzedaj i jesli ci fundusze pozwalają to inwestuj w 2x1gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...