Maxim Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Jak znacie jakiś duży sklep z tymi obudowami to prosze o linki, wszedzie mają tylko pojednym - dwóch modelach. Jaką polecacie obudowe (nie koniecznie Enlight) cena do 370zł. Ważne żeby miała "ciężki" (czyt. dobry zasilacz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 no dla zasilacza zmieniac obudowe - zastanow sie najpierw, jezeli teraz masz jakas obudowe ktora Tobie pasi to po co ja zmieniac - kup sam zasilacz - za 370zl spokojnie kupisz < 400W (ale prawdziwy 400W typu ANTEC, Topower a nie jakies tam "jelenie" i inny zlom) a jak obudowa wyglada zwyczajnie (Enlighty tez wygladaja zwyczajnie moze poza modelem EN-7250 BLACK) to sobie ja zmoduj i bedziezmial taka jakiej nie ma nikt inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 na twoim miejscu to bym poczekał i kupił za 450zł Chiefteca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mam małą obudowe, ciężko w niej będzie zamontować WCooling, Zeby wyjąć płyte trzeba odkręcić zasilacz, CDRom zasłania płyte. Mocno sie zastanawiam nad Codegenem + jakiś markowy zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 w takim wypadku to bym się mocno zastanowił nad taką budą jak ja mam czyli Chieftec DA-01BD Big tower poprostu cała masa miejsca + świetna cyrkulacja powietrza + świetna zasiłka chiefteca 360wat za "jedyne" 499zł Naprawdę warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 "jedyne" 499złna www.chieftec.pl jest za 435 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 "jedyne" 499złna www.chieftec.pl jest za 435 :)Tyle kosztuje DXo1BD a ja mówię o Big Towerze DA-01BD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mam małą obudowe, ciężko w niej będzie zamontować WCooling, Zeby wyjąć płyte trzeba odkręcić zasilacz, CDRom zasłania płyte. Mocno sie zastanawiam nad Codegenem + jakiś markowy zasilacz i to chyba najlepsze wyjscie, kup obudowe, sprzedaj zasilke z niej (jak nie dostaniesz obudowy bez zasilki) i i kup fajna zasilke. Ja tak wlasnie robie, kupilem jakis czas temy Codegena a teraz zmieniam zasilkew na Topwera albo TT :) OT: TT nie jest w sumie rekomendowany przez AMD czy to cos oznacza, ze moze byc cos nie tak z taka zasilka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego TO: http://www.chieftec.pl/APX-01SD.htm tyle kosztuje?! I to bez zasilacza??!?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego TO: http://www.chieftec.pl/APX-01SD.htm tyle kosztuje?! I to bez zasilacza??!?!?Bo to buda z aluminium 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego TO: http://www.chieftec.pl/APX-01SD.htm tyle kosztuje?! I to bez zasilacza??!?!? Jak byś postawił to obok Codegena to byś sie sam przekonał :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Qrcze, tylko skąd ja na to kasę wezmę? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć dlaczego TO: http://www.chieftec.pl/APX-01SD.htm tyle kosztuje?! I to bez zasilacza??!?!?Bo to buda z aluminium 8)Nie cała - tylko panel przedni z Al a reszta stalowa :( - miałem ją brać, ale jak się o tym dowiedziałem to zrezygnowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...