Jooseeph Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 witajcie moj PC jest w sygnaturce.. lekko go podkrecilem :D ale nie wiem czy nic z nim sie nie stanie.. czytalem rozne opinie o tracer i w wiekszosci zle.. moze dlatego ze wyrobila sobie taka renome? jak narazie dziala mi wszystko stabilnie.. do czasu kiedy zmienie timingi pamieci ram na 2-2-2-5 133mhz co po kreceniu cpu daje 200mhz... pc dziala jakies 30m i reset.. i tak za kazdym razem.. czy to wina pamieci.. czy zasilki? kiedy pamieci mam na 2,5-3-3-7 to wszystko OK, ale czy po pewnym czasie nie walne zonka? hee prosze o opinie i porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zmierz napięcia miernikiem i wtedy pisz takie posty. To nie forum z wróżkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooseeph Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a z kad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :( z biosa moge podac ale to cie nie satysfakcjonuje zapewne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a z kad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :( z biosa moge podac ale to cie nie satysfakcjonuje zapewne :(Z miernika - takie urządzenie Najtańsze kosztują 15 - 20 zł, i dostępne są w każdym budowlańcu/elektrycznym Lepiej o wiele mierzą niż mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...