RyPeR Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Cze, slyszeliscie pewnie o problemie sb live w systemie 98se chodzi o wywalanie krytycznego wyjatku a wiec potrzebuje takich sterownikow ktore nie wywalaja tych bledow bo te z oryginalnej plyty zainstalowane wywalaja blad :/ Prosze o urla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 musi ktos wiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Cze, slyszeliscie pewnie o problemie sb live w systemie 98se chodzi o wywalanie krytycznego wyjatku a wiec potrzebuje takich sterownikow ktore nie wywalaja tych bledow bo te z oryginalnej plyty zainstalowane wywalaja blad :/ Prosze o urla ma tak karte i za zcasów jak mialem 98SE nie bylo problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Potwierdzam. Możliwe iż masz jakies konfilkty sprzętowe, spróbuj pożąglować troche kartą po różnych slotach PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam podobna konfiguracje (Windows SE i SB Live!). Wprawdzie nigdy nie spotkalem sie z takim zachowanie ze strony oryginalnych sterownikow, ale mam problemy z trybem pracy napedow, tzn karta nie chodzi przy wlaczonym trybie UDMA 66 (mam znajomego z podobnym problemem). Sprobuj wylaczyc tryb UDMA 66. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 I ja też nie doświadczyłem. Proponuję z Creativ.com tam jest cały paczek który chodzi Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Cze, slyszeliscie pewnie o problemie sb live w systemie 98se chodzi o wywalanie krytycznego wyjatku a wiec potrzebuje takich sterownikow ktore nie wywalaja tych bledow bo te z oryginalnej plyty zainstalowane wywalaja blad :/ Prosze o urla tak to jest jak sie ma intela na jaderku COOPERMINE ;( wiec pamietam ze cos sie zmienialo w rejestrze jesli mial chodzic na orginalnych z cd ale jaki sciagniesz stery z www.soundblaster.com to poojdzie na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...