Skocz do zawartości
RyPeR

SB Live! 1024 Problem ze sterownikami

Rekomendowane odpowiedzi

Cze, slyszeliscie pewnie o problemie sb live w systemie 98se chodzi o wywalanie krytycznego wyjatku a wiec potrzebuje takich sterownikow ktore nie wywalaja tych bledow bo te z oryginalnej plyty zainstalowane wywalaja blad :/

Prosze o urla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze, slyszeliscie pewnie o problemie sb live w systemie 98se chodzi o wywalanie krytycznego wyjatku a wiec potrzebuje takich sterownikow ktore nie wywalaja tych bledow bo te z oryginalnej plyty zainstalowane wywalaja blad :/

Prosze o urla

ma tak karte i za zcasów jak mialem 98SE nie bylo problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobna konfiguracje (Windows SE i SB Live!). Wprawdzie nigdy nie spotkalem sie z takim zachowanie ze strony oryginalnych sterownikow, ale mam problemy z trybem pracy napedow, tzn karta nie chodzi przy wlaczonym trybie UDMA 66 (mam znajomego z podobnym problemem). Sprobuj wylaczyc tryb UDMA 66.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o urla

tak to jest jak sie ma intela na jaderku COOPERMINE ;( wiec pamietam ze cos sie zmienialo w rejestrze jesli mial chodzic na orginalnych z cd ale jaki sciagniesz stery z www.soundblaster.com to poojdzie na 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...