EjDiEjEm846 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mam problem ,gdy włanczm kompa bios wyświetla do moentu pokazania cpu po infornacji cpu (mmx 2333mhz) nic dalej zawiszenie i napis press DEL to enter setup.Gdy daje enter wyświetla wersje biosa wideo i karte graficzną gdy Delete albo tak zostaje albo tak jak przy enter. Prubowałem z inną grafiką,cpu,ram,hdd n i to samo :mur: nie wiem co ribić.Mało wiem o konfiguracji jedne co wiem to: -Soocet 7 -sd-ram -bios award -cd-rom 8x -hdd x2 to wszystko co wiem. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Sprobuj zrestartowac ustawienia Bios wprowadzajac standartowe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EjDiEjEm846 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 próbowałem nie idzie wyciągałem baterie nie pomogło dzienkuje za pomoc pluszek Sprobuj zrestartowac ustawienia Bios wprowadzajac standartowe....nie wcodzi mi bios jak mówiłem wyciągałem baterie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 jak to nie wchodzi Ci Bios?????? A wlozyles spowrotem baterie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Odłącz napędy CD i HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EjDiEjEm846 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Sprobuj zrestartowac ustawienia Bios wprowadzajac standartowe....wkładełem pozatym chodzi bez Odłącz napędy CD i HDDodłanczałem Odłącz napędy CD i HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Moze troche pozno ale lepiej pozno niz wcale. Na moj gust cos sie pokielbasilo z mobo, moze nieudany flash biosa byl albo sjakis wajrus go zaatakowal. Ale stawiam na zly update BIOS. A jeszcze jedno dowiedz sie co to za mobo, na mojej post o grafice jest na samym poczatu a dopiero potem post biosa. (cpu, kanaly ide itp) Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez dreamservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Flash biosu ;) Jak nie podziała to nie ma bata... coś musi być zje... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...