welyk Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) własnie składam kompa... celeron D 2,53 64b a tu cooler jest jakis inny niz dotychczas :/ radiator troche wyzszy a wiatrak znacznie niższy, mniejsze łopatki, przez to [ciach!]o jak sie rozkreci to jeszcze gorzej niz na tych poprzednich boxowych coolerach wyje :/ od dawna takie [ciach!]o daja i czy do wszystkich procków?? ostanio kupowałem ze dwa miesiace temu P4 630 to jeszcze miał normalny cooler. I co to za oznaczenie 326+, co ten plus znaczy?? sie w pierszym momencie podnieciłem ze przez przypadek jakis cudowny kupiłem 65nm procka ;) ale szybko zrozumiełem swoją naiwność :] Edytowane 17 Marca 2006 przez welyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 własnie składam kompa... celeron D 2,53 64b a tu cooler jest jakis inny niz dotychczas :/ radiator troche wyzszy a wiatrak znacznie niższy, mniejsze łopatki, przez to [ciach!]o jak sie rozkreci to jeszcze gorzej niz na tych poprzednich boxowych coolerach wyje :/ od dawna takie [ciach!]o daja i czy do wszystkich procków?? ostanio kupowałem ze dwa miesiace temu P4 630 to jeszcze miał normalny cooler. I co to za oznaczenie 326+, co ten plus znaczy?? sie w pierszym momencie podnieciłem ze przez przypadek jakis cudowny kupiłem 65nm procka ;) ale szybko zrozumiełem swoją naiwność :] faktem jest ze intel ostatnio zmienił budowę BOX chłodzenia, powody takiego działania są nie jasne (ale pewnie chodzi o koszty), nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić, cierpieć ból uszu albo wymienić chłodzenie na coś wydajniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 faktem jest ze intel ostatnio zmienił budowę BOX chłodzenia, powody takiego działania są nie jasne (ale pewnie chodzi o koszty), nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić, cierpieć ból uszu albo wymienić chłodzenie na coś wydajniejszegoIntel chyba doszedł do wniosku że ten komu zależy na ciszy zmieni boxa na coś normalnego w biurach itp to nie ma znaczenia a zredukowali troche koszty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ja mam niezlego, dość wydajnego i cichego coolera boxowego w moim celu d. (nie wiem czy to ten o którym mówicie). Też mam wersje box tyle że sprzed 7 miechów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 celerony celeronami, to faktycznie low-end... ale czy do P4 lub dwurdzeniowców tez daja daki shit?? kupował ktos ostatnimi dniami jakies P4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 celerony celeronami, to faktycznie low-end... ale czy do P4 lub dwurdzeniowców tez daja daki shit?? kupował ktos ostatnimi dniami jakies P4? tak dwordzeniowki ten sam shit na 920 taki dostalem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...