matis3 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (GRA NA SILNIKU VALLHERU) Rasa jest tylko jedna mianowicie wampiry, żądne krwi i władzy na świecie, przechodzą przez tak zwane Lata gry (aktualnie rok 1) O unowocześnieniach dowiecie się na forum gry (link w grze) lub w wieściach. Jeśli wykryłeś jakiegoś buga to napisz na forum. Gra jest otwarta na inicjatywe graczy, oznaką tego jest wprowadzenie lokacji Ethel na suburbiach miasta gdzie można głosowac na przyszłe zmiany i ich priorytet Pozdro i zapraszam : http://bloodthirst.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nie wiem jak w takie gry mozna grac... W celu powstrzymania nieograniczonego pijactwa, w pubie pojawił się strażnik, który nie wpuszcza do pub'u wampirów, których stan przekracza 12 pkt alkoholu Tylko jedno: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wiem jest kilka niedociągnięc, w tym tekście szczególnie (szybko go pisałem), troche go poprawiłem Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Kolejny dobry sposób na marnowanie czasu :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...