łuk-a-sz Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Witam Chciałem zrobić moda na celeronie M370 ale nie wiem dokładnie jak mam rozebrać swojego laptopa. ACER 2413 NWLMI Edytowane 19 Marca 2006 przez łuk-a-sz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Przepraszam że piszę post pod postem ale takto temat by się zakopał. Próbowałem rozkręcić wszystkie śruby od spodu ale coś nie chce puścić cała klapa. Może ktoś już miał z tym styczność i mógłby mi doradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Może są jakieś zaczepy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Może są jakieś zaczepy?? Oczywiście że są i to co kawałek... ale jest coś więcej co blokuje.... a nie chciałbym czegoś przypadkiem ułamać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 I co dales rade? ja mam ten sam problem z 3623 WXMi, wszytko odkrecone. ale cos jak by pod touch padem czymalo, i koniec nie da sie tego ruszyc:( macie jakies pomysly? chcialem zmienic paste pod procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Poszukajcie manuala... na www.eserviceinfo.com Pozatym, zeby sie dostac do procka, to raczej nie trzeba calego spodu odkrecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 ciekawe jak?? jak on ma cala obudowe z dolu jedyniue szybciej idzie dojsc do pamieci, ramu i dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Moze jednak ktos wie jak rozkrecic takie Acery?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Moze jednak ktos wie jak rozkrecic takie Acery??www.eserviceinfo.com POSZUKAJ MANUALA SERWISOWEGO... MOZE JEST TAM... Pozatym to jest jezcze jeden watek o manualach, przyklejony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 www.eserviceinfo.com POSZUKAJ MANUALA SERWISOWEGO... MOZE JEST TAM... Pozatym to jest jezcze jeden watek o manualach, przyklejony... ale nie znajduje takiego manuala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 To szukaj gdzie indziej... Albo od innej serii w takiej obudowie... Troche samodzielnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Myslisz ze nie szukalem?? notebooka mialem na czesciach!! Pisze bo nie znajduje rozwiazania!! blokuje jedna rzecz i koniec!! a manuale rozn przegladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 @elliotek Muszę się niestety z Tobą zgodzić... szukałem podobnych manuali.... ale nadal nic konkretnego.... uważam że nie ma co samemu próbować bez instrukcji.... Jak się czegoś doszukasz to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 to pozostalo nam czekac az komus sie uda rozkrecic acera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 to pozostalo nam czekac az komus sie uda rozkrecic acera.... No już paru się udało... rozmawiałem z nimi... ale jednen miał inny dostęp czyli osobna klapka... to był chyba Kucyk.... a innym ktoś to robił... i coś widzieli ale mało dokładnie. więc tylko czekać pozostało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 A wiecie moze jak wyjac nagrywarke z Acera 2413 ?? Czy jest przykrecona pod klawiatura jak np w Ferrari ? Bo nie wiem gdzie mam szukac :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...