ManiekM Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ostatnio kupilem GF4MX440 64MB DDR,firmy Chaintech. Karta byla w ladnym pudelku instrukcja,Cd i kabelki... Zainstalowalem i poszlo... Pierwsza rzecz jak rzucila mi sie w oczy to brak informacji o kracie przy wlaczaniu kompa(opis karty i wersja biosu) -to sie w ogole nie pokazuje!!! Po kilku dniach zuwazylem ze zegary karty sa strasznie niskie w porownaniu do tych ktore podaje producent na oficjalnej,ma byc 270/400 a jest 250/330??? Gry wydaja sie chodzisz prawidlowo znaczy sie szybko... CO JEST GRANE??? Z gory dziekuje za wszelka pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ostatnio kupilem GF4MX440 64MB DDR,firmy Chaintech. Karta byla w ladnym pudelku instrukcja,Cd i kabelki... Zainstalowalem i poszlo... Pierwsza rzecz jak rzucila mi sie w oczy to brak informacji o kracie przy wlaczaniu kompa(opis karty i wersja biosu) -to sie w ogole nie pokazuje!!! Po kilku dniach zuwazylem ze zegary karty sa strasznie niskie w porownaniu do tych ktore podaje producent na oficjalnej,ma byc 270/400 a jest 250/330??? Gry wydaja sie chodzisz prawidlowo znaczy sie szybko... CO JEST GRANE??? Z gory dziekuje za wszelka pomoc! Zagladalem na ta strone i wszystko masz ok zreszta zobacz tu http://www.chaintech.com.tw/eng/Products/VGA/AG448.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 takie zegary ma GF 4MX 440se więc moze takowego ci sprzedano ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 takie zegary ma GF 4MX 440se więc moze takowego ci sprzedano ;) hehe wlasnie.. mój gf4mx440 64mb ddr made by Prolink ma z standardzie 290/440 a no i najwazniejsze pamiątki 4ns samsunga :) zdejmij radiator i sprawdz czy na procu jest dopisek SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 a co do wyswietlenia sie nazwy karty przy starcie, to tylko dziękuj , że tego nie ma , u ati i innych już dawno tego nie ma tylko nvidia sie trzymała, zawsze 2-3 sekundy szybciej system ci wstaniea co do wyswietlenia sie nazwy karty przy starcie, to tylko dziękuj , że tego nie ma , u ati i innych już dawno tego nie ma tylko nvidia sie trzymała, zawsze 2-3 sekundy szybciej system ci wstanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ManiekM pewnie masz wersje 440SE. Nominalnie 4MX440 ma 275/400 a wersja Ultra czyli z szybszymi pamięciami 4ns ma zazwyczaj 290/440. Moja ma te słabsze pamięci 5ns i domyślnie jak w podpisie czyli 275/400 Przyznaj sie bez bicia za ile kupiłeś tą grafe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Sie ma :D miałem takie takowanie na karcie sparkla 4ns. wszystko wyglądało ok oprócz tego takowania (gry smigaly) ale sie wkur...lem i wymienilem na Prolinka(niestety 5ns ale spoko przy tym procu) i wszystko jest ok moze zaktualizuj bios a jak nie to wymień dziada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...